om oss

Jag har under hela mitt liv varit intresserad av bilar. På något sätt känns det som om jag hade evig bilfeber – såsom mina bröder brukar säga: du tillbringar mera tid åt att kolla på olika bilar än vad du gör åt att använda dem. Detta stämmer säkert också. Om jag skulle köpa alla bilar jag ville ha, skulle jag säkert behöva ett tusen kvadratmeter stort garage. Hursomhelst – bilar är till för att köras och inte för att samla damm. Därför tycker jag också det är extra viktigt att vi alla har just rätt bil. Ännu idag är bilen ett levnadsvillkor för många personer och familjer – antingen för att komma till och från jobbet eller som hjälpreda till att uträtta vardagens alla ärenden. För vissa är bilen en väldigt personlig sak, för andra är den mera ett fordon.

Som bilentusiast är att köra på en lugn väg i gryningen eller att tillbringa en varm sommarkväll i solnedgången i en cabriolet hela stunder för mig. Därför bestämde jag mig också för att göra min eviga hobby till mitt jobb och grundade äntligen min egen bilfirma. På detta sätt kan jag även hjälpa andra att hitta just rätt fordon för dem. Mera uppgifter om oss, våra bilar och våra tjänster hittar du på hemsidan eller genom att kontakta oss. Välkommen in att göra din nästa bilaffär!

Oscar Sandberg

VD och grundare

vår vision

Vi koncentrerar oss främst på tyska premiummärken: BMW och Audi men också Mercedes-Benz. Därutöver säljer vi mycket Volvo och Volkswagen, även andra välkända märken förekommer och kan beställas med leveransavtal. Alla dessa bilar har fullständig servicehistorik utförd på märkesverkstad och har sålts som nya och ägts hela tiden av vår handelspartner i Sverige. Många av bilarna har bara haft en brukare. Som köpare är det extra tryggt att veta att bilarnas bakgrund finns noggrant dokumenterad och att alla uppgifter stämmer. Samtliga bilar har också ett bifogat testprotokoll från en komplett och professionellt utförd granskning som utförts på bilen innan vi köpt in den.

Vi importerar även bilar från Tyskland, då urvalet på den tyska marknaden är överlägset stort jämfört med den nordiska marknaden. Ett stort urval betyder också att man behöver avgränsa sökningen i jakten på rätt bil. Här är det viktigt att ha en pålitlig leverantör, som är beredd att sälja bilen för export och med säkerhet administrerar försäljningen korrekt. Manipulerade mätarställningar är ett utbrett och välkänt problem på den tyska begagnatmarknaden, varför det är skäl att låta en sakkunnig göra jobbet åt dig.

Car Concept Ab Oy Ltd
Bodalintie 41 25700 Kemiö /
Tallvägen 6 G, 22100 Mariehamn

© 2018 Car concept.
Site by Enymandesign.
Webhosting by iWebben.fi