BILAR

Vi strävar till att erbjuda bilar i följande tre kategorier: lätt begagnade eller nästan nya tjänstebilar: ”almost new”, lite äldre men ändå moderna och välbeprövade modeller: ”modern” samt äldre modeller, som redan börjat stiga i värde och vars värde förväntas fortsätta stiga även framöver: ”classics”.

V60 D2 Kinetic
Pris: 19490
Årsmodell: 2014
Mätarställning: 88500
Drivmedel: Diesel
TwinPower Turbo A xDrive F31 Touring Business Automatic Sport
Pris: 27890
Årsmodell: 2014
Mätarställning: 117000
Drivmedel: Diesel

V60 D2 Kinetic
Pris: 19490
Årsmodell: 2014
Mätarställning: 88500
Drivmedel: Diesel
TwinPower Turbo A xDrive F31 Touring Business Automatic Sport
Pris: 27890
Årsmodell: 2014
Mätarställning: 117000
Drivmedel: Diesel

Almost New
Almost New-segmentet är vårt huvudsakliga utbud och erbjuder lätt begagnade och nästan nya tjänstebilar som har minsta möjliga slitage. Bilarna varierar ofta i pris mellan 25.000 till 70.000 euro och är i huvudsak 1-3 år gamla. De flesta av dessa bilar erbjuds i de aktuella karossmodellerna av respektive modell och sällan körda mera än 120.000 kilometer. Många av dessa bilar har ännu ikraftvarande fabriksgaranti. Målsättningen med detta segment är att erbjuda så ny och driftssäker bil som möjligt till ett förmånligt pris - ett betydligt mera ekonomiskt och inte nödvändigtvis ett sämre alternativ till nybilsköp.
Modern
Modern - det perfekta alternativet för dig som söker en bil som är 5-10 år gammal med alla moderna bekvämligheter, men kanske inte vill lägga ut fullt så mycket pengar på en bil. Eller så letar du helt enkelt efter en beprövad bilmodell du vet att du vill ha. Dilemmat uppstår ofta då nybilsgarantins upphörande är ett faktum och det finns många misskötta bilar till salu. Därför arbetar vi med ett antal speciellt utvalda leverantörer, för att minimera riskerna med att köpa en lite äldre begagnad bil.
Classics
Classics - här strävar vi till att hitta så välhållna och välutrustade bilar som möjligt som oftast är över 15 år gamla, vars bruksvärde är högt eller marknadsvärde förväntas stiga. På dessa exemplar hålls priserna på en relativt hög nivå sett till åldern och förväntas stiga även i fortsättningen. Vi strävar till att göra dessa bilar mera tillgängliga för vardagligt bruk genom att välja rätt modeller och exemplar, så att inte du behöver tillbringa mera tid väntande på verkstaden än vad du hinner vara på vägen. Till våra Classic-märken hör bl.a. BMW, Porsche, Mercedes-Benz samt Audi.

HITTAR DU INTE VAD DU SÖKER?

Bilar på beställning

På begäran hämtar vi just den bilen du vill ha.