Tietoa meistä

Minulla on koko elämäni aikana ollut erityinen kiinnostus autoista. Jotenkin tuntuu siltä, että minulla on ikuinen autokuume – ja kuten veljiäni usein sanovat: käytät enemmän aikaa eri autojen katsomiseen, kun mitä käytät niiden käyttämiseen. Tämä on myös varmasti totta. Jos ostaisin kaikki autot joista pidän, tarvitsisin varmasti tuhannen neliön autotallin. Kuitenkin – autot ovat ajamista, ei pölynkeräystä varten. Siksi minusta on myös hyvin tärkeää, että meillä kaikilla on juuri oikea auto käytettävissämme. Vielä tänä päivänä auto on elinehto monelle henkilölle ja perheelle – joko työmatkan suorittamiseen tai arjen muiden tehtävien apulaiseksi. Toisille auto on hyvin henkilökohtaien asia, toisille enemmän kuljetusneuvo.

Autonharrastajana hiljainen tie aamunkoitossa tai lämpimän kesäyön viettäminen avoautossa auringonlaskun seurassa ovat minulle pyhäisiä hetkiä. Siksi päätin myös tehdä harrastuksestani bisneksen ja perustin vihdoin oma autoliikkeeni, jotta voisin auttaa myös muita löytämään juuri oikean kulkuneuvon. Enemmän tietoa meistä, autoistamme sekä palveluistamme löydät kotisivuiltamme tai ottamalla meihin yhteyttä. Tervetuloa seuraaville autokaupoillesi!

Oscar Sandberg

Toimitusjohtaja ja perustaja.

visiomme

Keskitymme pääasiallisesti saksalaisiin premium merkkeihin: BMW, Audi ja Mercedes-Benz. Tämän lisäksi myymme paljon Volvoja ja Volkswageneita, toki myös muitakin automerkkejä myydään ja on tilattavissa. Jokaisella autolla on täydellinen huoltohistoria merkkihuoltoliikkeistä ja on myyty uutena ja koko ajan ollut toimittajamme omistamana Ruotsissa. Monella näistä autoista on vain ollut yksi käyttäjä. Ostajana on aina hyvää tietää, että autojen historia ja tausta on tarkasti dokumentoitu ja kaikki tiedot pitävätkin paikkansa. Jokaisen auton mukaan tulee myös raportti täydellisestä ja ammattimaisesti suoritetusta testistä, joka on tehty ennen kuin olemme ostaneet auton varastoomme.

Maahantuomme myös autoja Saksasta, koska valikoima saksalaisilla automarkkinoilla on ylivoimainen Pohjoismaiden automarkkinoihin verrattuna. Laaja valikoima tarkoittaa myös sitä, että tarvitset kaventaa hakuasi, kun etsit oikean auton itsellesi. Tässä vaiheessa on tärkeää käyttää luotettava toimittaja, joka on halukas myydä auton vientiä varten ja varmasti tekee paperityöt huolella. Manipuloituja mittarilukemia on hyvin tunnettu ongelma saksalaisilla automarkkinoilla, miksi on myös syytä antaa asian hoidettavaksi osaavalle toimijalle.

 

Car Concept Ab Oy Ltd
Bodalintie 41 25700 Kemiö /
Tallvägen 6 G, 22100 Mariehamn

© 2018 Car concept.
Site by Enymandesign.
Webhosting by iWebben.fi