AUTOT

Tavoitteemme on tarjota autoja seuraavissa kolmessa kategoriassa: kevyesti käytettyjä, uudehkoja työsuhdeautoja ”almost new”, hieman vanhempia mutta kuitenkin moderneja ja hyvin tunnettuja ja pidettyjä ”modern”, sekä vanhempia malleja, joiden arvo on jo kenties alkanut nousta ”classics”.

V60 D2 Kinetic
Hinta: 19490
Vuosimalli: 2014
Mittarilukema: 88500
Poltoaine: Diesel

V60 D2 Kinetic
Hinta: 19490
Vuosimalli: 2014
Mittarilukema: 88500
Poltoaine: Diesel

Almost New
Almost New-segmentistä muodostuu pääasiallinen tarjontamme ja tarjoaa kevyesti käytettyjä, uudehkoja työsuhdeautoja joissa kuluma on pienin mahdollinen. Autojen hinnat vaihtelevat usein 25.000 ja 70.000 euron välillä ja ovat yleensä 1-3 vuotta vanhoja. Suurin osa autoista tässä segmentissä ovat uusin korimallin malleja ja harvoin yli 120.000 kilometriä ajettuja. Dieselmalleissa on useimmiten Euro 6 päästöluokitusta. Monella näistä autoista on vielä tehdastakuu voimassa. Tavoite tässä segmentissä on tarjota mahdollisimman uusi ja toimintavarma auto mahdollisimman kilpailukykyiseen hintaan - huomattavastikin taloudellisempi vaihtoehto ja ei välttämättä huonompi uuden auton hankintaan verrattuna.
Modern
Modern - täydellinen vaihtoehto sinulle, jonka etsit auton 5-10 vuoden iällä kaikilla mukavuuksilla, mutta ehkä ei halua käyttää niin paljon rahaa auton hankintaan. Tai yksinkertaisesti etsit hyvin tunnettu automalli, jonka ehdottomasti haluat. Dilemma esiintyy yleensä siinä vaiheessa, kun auton tehdastakuu on päättynyt ja huonosti huollettuja autoja löytyy runsaasti. Siksi teemme yhteistyötä huolellisesti valittujen toimijoiden kanssa, jotta riskit mitkä liittyvät vanhemman auton ostamiseen olisivat mahdollisimman pienet.
Classics
Classics - tässä segmentissä pyrimme löytämään mahdollisimman hyvin pidettyjä ja varusteltuja autoja jotka yleensä ovat 15 vuotta tai vanhempia. Näiden autojen käyttöarvo on yleensä korkeampi kuin markkina-arvo, jonka myös odotetaan nousevan tulevaisuudessa. Haluaisimme tehdä näistä malleista enemmän käytettävissä arkikäyttöön, valitsemalla oikeat mallit ja kappaleet, jotta sinun et tarvitsisi käyttää enemmän aikaa jonottamiseen korjaamolla kuin ehdit ajaa tiellä. Classic merkkeihimme kuuluvat BMW, Porsche, Mercedes-Benz ja Audi.

Etkö löydä mitä etsit?

Autot tilauksella

Pyynnöstä voimme poimia juuri haluamasi autosi.